Om mig
 

Gitte MorsundFødt 14. december 1976 i Esbjerg.

Siden 1999 gift med Carsten, født i 1974.


Uddannet kontorassistent, HR konsulent samt juridisk assistent. Løbende efter- og videreuddannet indenfor HR, sprog og jura.


Bibliografi


Forfatterportræt


Portræt i JV


Send mig en e-mail

 
 

På denne side har jeg derfor samlet 3 billeder, der hver især siger lidt om, hvem jeg er. Og til dem der foretrækker at få sat ord på:

Skabsromantiker
Spørger man mine omgivelser, vil de samstemmende sige, at jeg er realist. Inderst inde gemmer jeg imidlertid på en romantisk sjæl, som foretrækker lykkelige slutninger uanset om det gælder fiktion eller virkeligheden.

Vild med sko
Sko i alle afskygninger, fra de helt små og romantiske snøresandaler til de langskaftede støvler med lynlås, har en særlig plads i mit hjerte og ikke mindst mit klædeskab. Jeg stoppede med at tælle, da jeg nåede til 25 par. Tøjet skal matche skoene, så også der er udvalget stort - men det er straks sværere at tælle beklædningsstykker, heldigvis for det!

Skytte
Skytten er aktiv, livlig og nysgerrig. Hun stræber højt og vidt og elsker at rejse, få luft under vingerne og at føle sig fri. For skytten er livet ganske simpelt et eventyr. Da hun også er underholdende, let at begejstre og optimistisk af natur, er skytten god til at bringe glæde ind i andre menneskers liv.

Et billede siger mere end tusind ord...