Om mig
 

Gitte MorsundFødt 14. december 1976 i Esbjerg.

Siden 1999 gift med Carsten.


Uddannet kontorassistent, suppleret med efter- og videreuddannelser indenfor HR, sprog og jura, og senest en kandidatgrad i jura.


Bibliografi


Forfatterportræt


Portræt i JV


Send mig en e-mail

 
 

På denne side har jeg derfor samlet 3 billeder, der hver især siger lidt om mig. Og til dem, der foretrækker at få sat ord på:

Skabsromantiker
Jeg bestræber mig på at være realist. Inderst inde gemmer sig imidlertid en romantisk sjæl, som foretrækker lykkelige slutninger, uanset om det gælder fiktion eller virkeligheden.

Sød tand
Is, kage, chokolade ... jeg diskriminerer ikke. Og kombinationen: pandekager med is og chokolade er en sikker vinder!

Solnedgange
Naturen er leverandør af magiske oplevelser, både ved solnedgangstid og resten af døgnet. Jeg får energi og inspiration, når jeg opholder mig udendørs.

Skrivepause
Som beskrevet i portrættet i Jyske Vestkysten, blev forfatterskabet sat på pause til fordel for jurastudiet i 2012, da Syddansk Universitet for første gang udbød jurauddannelsen på deltid kombineret med muligheden for fjernundervisning. Jeg greb muligheden for at få en kandidatgrad i jura sideløbende med min erhvervskarriere, og de næste 8 år måtte skønlitteratur vige til fordel for faglitteratur. Glæden ved at læse og selv skabe noget med ord er dog ikke forsvundet.

Et billede siger mere end tusind ord